dijous, 16 de juny del 2011

GnP's, continuem pressionant.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre exit del CAT i per suposat de l'Alsina.
Salut
Matrix

Anònim ha dit...

Val, i on puc trobar la resposta per part de la casa a les preguntes que se li formulen?
Gràcies.

Anònim ha dit...

La resposta de l'empresa és el pacte de GNP.

Enric ALSINA

Anònim ha dit...

Hola Enric, sóc nou a UI. Em pots explicar què són les GNP? No entenc què són les Guàrdies No Presencials, a l'incorporar-nos en l´últim concurs ningú ens ha parlat d'això.
Gràcies i endevant.

Anònim ha dit...

T'explico. Des de sempre i durant anys i panys, les UI's, als efectes d'estalviar efectius i, alhora, tenir cobert un servei d'incidències, abusant de la bona predisposició de la gent, portaven un telèfon o un mensatel havent acabat el servei quan estave de guàrdia, en torns rotatius. Això implicava que se'ls podia trucar per a que s'incorporessin a treballar si sorgia alguna incidència. Després de molta lluita i molts recursos, vam guanyar una sentència que obligava a l'empresa a regular aquesta situació. Fruit de l'execució de la sentència es va siganr el pacte de guàrdies no presencials (que pots trobar a la web) i que regula els drets i deures del mosso de UI que, fora de servei ha d'estar disponible. Els comandaments es van emprenyar amb aquesta sentència i van dictar ordres per que les UI cobrissin les 24 hores del dia, cosa que, ara com ara, s'està fent a la majoria d'unitats, amb el qual, no s'aplica el pacte de GNP però es perden milers d'hores d'investigació.

SALUT !

Anònim ha dit...

Ah... Oks! És que a mi només em van parlar de Guàrdies Presencials i per això no ho entenia. Això de que no s'aplica... Els caps d'UI tenen un telèfon de guàrdia igual que els sergents i caporals d'on estic jo i estan "disponibles" nits i caps de setmana perquè els truqui si tinc un marrón o dubte gran... Ells si que cobren GnP? Ahhh....
Gràcies per contestar tant ràpid Enric.

Anònim ha dit...

Si un mosso, caporal o sergent (cap d'unitat no) està en siutació de GNP té dret a que se li compensi tal com estableix l'acord.

SALUT !

Publica un comentari a l'entrada

Total de visualitzacions de pàgina: